Esta Web puede utilizar cookies propias o de terceros para su funcionamiento. Si sigue usandola significa que da su consentimiento a las mismas en los terminos de la Directiva Europea que regula este consentimiento.

Empresas

 

Descripción:

Aurinkorannikon Yrittäjät ry, nyk. Espanjan suomalaiset yrittäjät on perustettu vuoden 2015 alussa ja rekisteröity yhdistysrekisteriin 3/2015.

Espanjan suomalaiset yrittäjät ry on ensimmäinen virallinen Suomen Yrittäjien alainen ulkomailla toimiva yhdistys. Se tukee paikallista yrittäjyyttä kuten muutkin paikallisjärjestöt Suomessa ja noudattelee samaa toimintamallia. Yhdistyksen yksin tai jäsenten kanssa järjestämät tapaamiset ja tapahtumat edistävät tiedonkulkua ja –jakamista. Koko Aurinkorannikon suomalaisyhteisön rakentuminen on hyvässä vauhdissa ja siellä toimivat yritykset tarvitsevat yhteisen kanavan voimavarojen keskittämiseksi.

AKTIIVISTA TOIMINTAAMME VOIT SEURATA FACEBOOK-SIVULLAMME FACEBOOK.COM/ESPANJAN.SUOMALAISET.YRITTAJAT

Mukaan liittyvä ryhmä ovat myös ne Suomessa toimivat yrittäjät, jotka haluavat kokeilla voimiaan Aurinkorannikolla. Espanjan suomalaiset yrittäjien kautta löytyy tietoa  kanavista asioiden hoitamiseksi, yrityksen perustamiseksi, yhteistyöverkosto ja jopa kokonaan uusia mahdollisuuksia. Tietoa toimintatavoista, työpaikoista ja työntekijöistä on helpompi vaihtaa. Tässä avautuu myös mahdollisuuksia täällä jo toimivien yrittäjien ja suomalaisten yrittäjien välille.

 

Contacto:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.yrittajat.fi/espanjan-suomalaiset-yrittajat/